Kundservice

Funderar du över något? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi gör vårt yttersta för att svara på dina frågor.

Kontakta oss

GTT Taxibil i Lerum AB

Södra Långvägen 23

443 38 Lerum

Boka

Direkt här via webbsidan.

0302 - 155 70

boka@15570.se (ej direktbokningar)

  

Kundservice och förfrågningar

taxi@taxibillerum.se

Hantering av personuppgifter

För oss är det viktigt att de personuppgifter som du som kund anförtror oss hanteras varsamt, transparent och på lagligt sätt. All hantering av personuppgifter sker krypterat med högsta säkerhetsnivå med hjälp av ett SSL-certifikat. I vår Integritetspolicy och Cookiepolicy redogör vi översiktligt hur vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Kontokund

När du beställer en taxi på taxibillerum.se eller i vår app måste du skapa ett användarkonto som du sedan loggar in på med användarnamn och lösenord. Vid beställningen anger du om du vill betala i bilen eller med kort inlagt i appen. Som privatperson eller företag finns möjlighet att bli kontokund och efter sedvanlig kreditprövning kan ni välja om resorna betalas i bil eller i efterskott mot faktura. Som företag kan ni välja att ge era anställda personliga inloggningsuppgifter kopplade till företagskontot och/eller låta er reseansvarige få tillgång till vårt receptionsverktyg och därigenom boka resor åt personal och kunder. Skicka en förfrågan på mail till taxi@taxibillerum.se eller välkommen att ringa oss 0302 - 155 70.